Stortingen, opnames en Bonussen

BinaryInternational.com is een binaire opties broker ik onlangs ontdekt. De makelaar maakt gebruik van een eigen platform, dat ik misschien leuk als het niet zo beperkt waren. De beperkingen, samen met een aantal potentieel lastige oplichting maken dit een makelaar om hoede zijn. Wie of wat is BinaryInternational.com u vragen? Het is een makelaar de laatste tips geregistreerd en heeft zijn hoofdkantoor in Anguilla, West-Indië door Neuro Tech International. Deze makelaar is niet in de EU of met CySEC geregistreerd en is niet geregeld. Dit is niet per se een probleem, maar voegt gewicht aan de lijst van redenen waarom ik niet veel van hen denken.

Het platform; Activa, Vervaldatum en Opties

Het platform, zoals ik al zei, is eigenlijk heel leuk. De activa zijn opgenomen in een scroll down menu naar de kant van waaruit u kunt kiezen uit een lijst van aandelen, grondstoffen, valuta paren en indices. Zodra u een actief koos het wordt weergegeven in een trade doos optiesonline vergelijkbaar met wat je te vinden met de meeste andere makelaar. Optie types beschikbaar zijn onder de standaard High / Low, One Touch, Boundary en korte termijn. De korte termijn opties zijn die met het verstrijken 60 seconden, 2 minuten of 5 minuten van aankoop. Ongeacht thetype van de optie staking en verstrijken tarieven zijn gebaseerd op wat het “systeem” aanbiedingen op basis van de indicatieve koers, niet de werkelijke koers die door vertrouwde derde partijen.

 

De inventaris is zeer beperkt, net als de beschikbare aflopende. Activa omvatten het grootste deel van de valutaparen en de wereldwijde indices, maar slechts 8 aandelen en 3 grondstoffen. Ik kan krijgen over de activa, maar de expiries zal mij zeker te houden van het gebruik van deze broker. Afgezien van de Short Term bovenstaande beschikbaar verstrijken beschreven is beperkt tot een lijst van intraday opties in stappen van 1-30 minuten, afhankelijk van het actief. Sommige activa beschikbare opties afloopt gedurende de dag, terwijl enkele van de minder verhandelde degenen die slechts een of twee beschikbare afloop voor elke dag. Anders dan dat sommige opties hebben en het einde van de maand aflopen, maar niets daar tussenin ook. Dit is echt niet veel om mee te werken. Ernstige binaire opties handelaren zal veel meer flexibiliteit dan dit nodig hebben om succesvol te zijn.

Banking; Stortingen, opnames en Bonussen

Ik zal niet veel tijd te besteden aan deposito’s. Ze zijn natuurlijk de gemakkelijkste deel van de handel in binaire opties. Het is het uit de markt nemen en bonussen die u nodig hebt om op te letten en deze broker heeft wat kijken. Minimale storting is $ 250 en kan worden gemaakt met een creditcard, overschrijving of Moneybookers. Minimum terugtrekking is ook $ 250 en wordt geleverd met een $ 25 kosten. Opnames meer dan $ 500 hebben slechts een $ 20 kosten voor hier draad en $ 10 voor CC.Elke intrekking moet schriftelijk en ten minste 7 dagen voorafgaand worden gevraagd en zullen worden onderworpen aan een driedaagse verwerkingsperiode en vervolgens tot 10 werkdagen voor de betalingen. Als je hun “vrije” software pakket ontvangt u ook onderworpen zijn aan andere bepalingen. U moet ten minste 5 trades te maken voordat u een storting of anders geldt een extra $ 50 kosten. Ik denk dat de gratis software is niet echt gratis.

Waarom deze makelaar mag een Scam

Het bonusbeleid is een gebied van mogelijke zwendel wordt gepleegd door deze broker. Bonussen zijn beschikbaar voor alle nieuwe accounts tot 200% van de oorspronkelijke storting voor accounts van meer dan $ 2.000. Dit lijkt misschien een groot ding, maar het is echt een poging om uw geld te houden. Om de bonus te houden en de eventuele intrekking zodanig moet u het minimale handelsvolume van 30X de bonus te bereiken. Er is geen tijdslimiet, maar dit doet er niet toe, BinaryInternational.com weet dat je meer kans om uw gehele account te verliezen dan je bent voor een bonus vrij te spelen.Want je moet het selectievakje bonus aan eventuele intrekking je net zo goed geef ze uw geld proberen te ruilen met hen.

Deze makelaar kan een scam om redenen die ik nog maar nauwelijks begonnen voor toelichting op zijn. Afgezien van de scammy bonusbeleid elke nieuwe account krijgt een gratis software pakket geleverd door een derde partij. Dit softwarepakket is een systeem gebaseerd op een eigen indicator genaamd de GCAD 1.0 . Het systeem richt zich op de zeer volatiel en risicovol 60 seconden periode met behulp van grafieken van 1 minuut kandelaars. Dit op zich is niet zo veel van een probleem, totdat u dieper graven en ontdekken dat de SSP het aanbieden van de GCAD systeem maakt gebruik van slechts een makelaar, BinaryInternational.com en BinaryInternational.com is de enige broker wiens platform ondersteunt de software.Het lijkt me duidelijk dat de makelaar en de SSP zijn in competitie met elkaar om meer 60 Second bedrijf op te bouwen. http://www.optiesonline.com/plus500/ Ik zou niet verbaasd zijn een beetje om erachter te komen dat de twee worden bediend door dezelfde mensen.