Gewoon Trend Bevestiging Tool – Steun en weerstand Indicator

Als de eerste plaats een trend handelaar, mijn doel is om de handel in de richting van de trend, door het invoeren op pullbacks en vervolgens het nemen van mijn winst op de volgende trending golf.

De basis envelop strategie uitgebreid besproken in mijn daghandel artikelen probeert dergelijke bewegingen vast te leggen.Het probleem is dat, optiesonline.com tenzij je erg goed in het uitzoeken van trend verschuift, en het zien van hogere toppen, lagere highs, lagere dieptepunten, etc ontwikkelen in real-time, kan de strategie moeilijk te implementeren zijn. Dit is waarschijnlijk het geval met veel trend volgende strategieƫn. In theorie lijkt makkelijk, maar als handelaren gaan om daadwerkelijk implementeren van een trend handel, kunnen zij vinden trends veranderen natuurlijk vaker, of de trend is niet zo glad, omdat ze verwacht.

Het aanbrengen van een eenvoudig te ondersteunen en de weerstand indicator op de grafiek kan helpen in dit opzicht.

S & R Indicator

De grafiek hieronder is vanaf MetaTrader 4 (een gratis te downloaden trading en in kaart brengen platform), hoewel de lijnen ook handmatig kunnen worden getrokken.

Het basisidee achter de indicator is dat het middelen markeert de korte termijn hoogtepunten en dieptepunten met horizontale lijnen. In plaats van verstrikt te raken in het kijken naar elke teek op de koersgrafiek, kunnen handelaren gewoon kijken naar de indicator.

 

 

Trading Trends

In een uptrend, zoals aan de linker zijde van figuur 1, resistancelijnen (blauw) en hulplijnen (rood) worden stappen hoger. Dit komt omdat een uptrend wordt gecreƫerd door hogere toppen en hogere dieptepunten.

In een downtrend, gezien het aan de rechterzijde dit verslag hier van figuur 1, merken hoe zowel weerstand en steun niveaus bewegen lager de prijs maakt lagere toppen en lagere dieptepunten.

Gebruikt als indicator deze of de lijnen manueel plotten zelf, kan worden gebruikt als een trend handel waarschuwingsfunctie.

Neem alleen long posities (kopen gesprekken) wanneer zowel de steun en weerstand hoger stapt.

Neem alleen short posities (kopen puts) wanneer zowel de steun en weerstand lager stapt.

Als een extra voordeel, als de prijs is die zich binnen bereik, een spervuur van steun en weerstand lijnen in een vergelijkbaar gebied zal waarschijnlijk waarschuwen u dat er geen trend is momenteel aanwezig.

Als u al MT4 hebt, kunt u een eenvoudige versie van de indicator hier downloaden: MT4 Steun en weerstand Indicator

waarschuwingen

Zoals elke indicator, of zelfs als je het http://www.optiesonline.com/iq-option/ handmatig doen, zijn er een paar valkuilen. Afhankelijk van hoe je de handel, en op welke termijn, zult u merken dat merkteken elke hoog en laag maakt de grafiek veel te rommelig. Markering alleen “relevante” hoogte- en dieptepunten kan de grafiek minder rommelig, maar misschien wat belangrijke informatie zal worden gemist, zoals de subtiele verschuivingen in momentum in de buurt van het einde van de trend te maken.

Sommige prijsanalyse is nog steeds nodig om internetadres een globaal perspectief op de prijs actie te bieden. Zo kan een iets lagere laag en lagere hoge ontwikkelen tijdens een pullback na een zeer sterke run hoger. In staat zijn om te zien dat het een pullback in plaats van een ommekeer vergt nog enkele analytische vaardigheid (Zie Moet ik houden via een pullback? Deel 1 en Deel 2 ).

Ondanks dat, hoewel het is niet perfect, een indicator zoals dit-of gewoon tekenen soortgelijke lijnen zelf-kan helpen zie je trend en omkeringen beter.